top of page
Masaje de espalda
       Ayurveda massages
De voordelen van een Ayurvedische Massage zijn:
Het verhogen van de weerstand tegen ziekten en kwalen.
Het verbeteren van de bloedcirculatie.
Het stimuleren van de functies van de vitale organen.
Het tot stand brengen van lichamelijke en geestelijke ontspanning ter opheffing van bijvoorbeeld stress en hoofdpijn, kortom aandoeningen van het zenuwstelsel.
Het verbeteren van het gezichtsvermogen.
Het opheffen van zowel geestelijke als fysieke vermoeidheid (van dagelijkse stress).
Het bevorderen van een goede nachtrust. De behandeling duur vanaf 1:30
aroma 1.jpg
Aromatherapie
​​is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren.

piedra 1.jpg
Hot Stone massage
Hot Stone massage! De combinatie van aromatische oliën, hete stenen en massages maakt deze behandeling tot een heerlijke ontspanningsmassage.

CHAKRA-THERAPIE

Het bestaat uit het onder de aandacht brengen van alle vitale energie op een punt waar 72.000 energiekanalen of nadi's samenkomen, met behulp van Aromatherapie 

Stenen van verschillende kleuren

en een zachte ontspannende massage zullen we de therapie uitvoeren die ons staten van harmonie,

vrede en rust zal bieden,

het genereren van innerlijk welzijn en kalmerende lichamelijke kwalen.

relajan1.jpg
Ontspannende Massage
Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam is een van de gemakkelijkste manieren om lichamelijk en geestelijk terug gezond te worden en het ook te blijven

Reflexologie

"Reflexologie is zachte manipulatie of drukken op bepaalde delen van de voet en handen om een ​​effect elders in het lichaam te produceren.

pedicure manicure

Pinda sweda – Ayurvedische kruiden stempels Massages

Ayurvedische kruidenstempels die algemeen bedoeld zijn om inwendig zweten op te wekken en diepliggende dosha verhogingen losmaken in het lichaam.

Afhankelijk van het recept en het product waarin ze worden opgewarmd kan je de werking ook meer symptomatisch duiden. Sommige zijn meer reinigend, andere meer voedend.
Sommigen zijn meer bedoeld voor de spieren ander voor de botten, bij pijn, zwelling, stijfheid…. Andere voor herstel van het zenuwstelsel, overgewicht, ondergewicht, verjonging,  vitaliteit….

Er zijn recepten met droge kruiden, vers geplukte blaren,  met verse citroenen, witte rijst, rode rijst, Navararijst, …. Kerala (Zuid India) kent 100den verschillende vullingen voor die bundels.

Deze kruiden bundels, worden afhankelijk van hun doel opgewarmd in melk, olie,of gestoomd.

stempelmassage pindasveda .jpg
2019-11-17-21-57-10-749.jpg
2019-11-19-07-46-47-638.jpg
bottom of page